Trdna pomivalna sredstva – okolju in uporabnikom prijazna

18.06.2020
trdna pomivalna sredstva block

Trdna pomivalna sredstva iz linije Block

Pomivalna in izpiralna sredstva za profesionalno uporabo iz linije Block, so razvita z namenom zmanjševanja škodljivih vplivov na okolje ter optimizacije stroškov in dela naših partnerjev. 4,5 kg kartuša trdega pomivalnega sredstva je enakovredna 12 kg ročki tekočega pomivalnega sredstva. Zaradi manjše embalaže so stroški transporta do 80% nižji, posledično je nižji tudi ogljični odtis izdelkov.

Uporabniku prijazna

Za uporabnika so trdna pomivalna sredstva iz linije Block bolj prijazni, saj je rokovanje zaradi manjše teže enostavnejše in varnejše. Prav tako izdelki v primerjavi s tekočimi pomivalnimi in izpiralnimi sredstvi zasedejo manj prostora v skladišču. Vsa embalaža izdelkov linije Block je povratna, tako da pri uporabniku odpadna embalaža ne nastaja.

Ecolabel evropski okoljski znak

Letos smo za izdelka Maxx Block dH in Dry Block pridobili Ecolabel certifikat. Partnerjem imamo tako možnost ponuditi pomivalna in izpiralna sredstva za profesionalno uporabo s certifikatom, ki dokazuje da proizvoda zadovoljujeta visoke okoljske standarde ter sta okolju in uporabniku prijazna.

 

PREVERITE TUDI OSTALE IZDELKE
IZ PROGRAMA PROFESIONALNIH ČISTIL: