Trajnost je naša vrednota – več v novem katalogu

03.08.2022

Dežela na sončni strani Alp, ki je dom našega podjetja, se ponaša z neokrnjeno naravo, do katere čutimo veliko odgovornost. V zelenem okolju se razvijamo že 50 let, ob tem pa si ves čas aktivno prizadevamo, da smo s svojim ravnanjem in delovanjem vzor svojim partnerjem, drugim podjetjem in posameznikom. S svojim delovanjem in aktivnim vključevanjem partnerjev v trajnostne rešitve prispevamo k ohranitvi narave in okolja.

Ključ do dolge tradicije in uspešne zgodbe podjetja KIMI je predvsem v ljudeh. Popotnico za nizanje uspehov tudi v prihodnje vidimo v zdravi družbi, zato dolgoročno vlagamo v dobro počutje, varnost in zdravje svojih zaposlenih ter partnerjev.

Trajnostni razvoj je naša bistvena vrednota, ki ji sledimo pri načrtovanju svojih prihodnjih ciljev, in je del našega vsakdana. Veseli me, da naši partnerji odprto prepoznavajo trajnostne rešitve, ki jih ponujamo, saj bomo skupaj uspešneje uresničevali trajnostne cilje.

V tej izdaji kataloga predstavljamo konkretne trajnostne rešitve in izdelke za zagotavljanje popolne profesionalne higiene s sočasno skrbjo za okolje in vaše zaposlene.

Mateja Imperl, direktorica

Vljudno vabljeni, da katalog prelistate in nas kontaktirate, skupaj smo lahko boljši.

Trajnost katalog