Tradicionalni KIMI posvet

27.03.2024

Za nami je še en izjemno uspešen POSVET z naslovom: Sodobni pristopi profesionalne higiene v socialno-varstvenih zavodih.

Tudi tokrat je bil tako velik naval, da smo navkljub največji dvorani doslej morali omejiti število mest, saj bi sicer dvorana počila po šivih.

Hvala direktorici Medgeneracijskega centra Bistrica ge. Snežani Golob in vsem vključenim za pogostitev, izreden angažma ter da ste nam omogočili izpeljati izvrsten dogodek!

Na vsakem posvetu z veseljem sodelujemo tudi z drugimi podjetji in jim ponudimo priložnost, da se predstavijo, saj na terenu z njimi izvrstno sodelujemo. Tokrat sta nam delala družbo Vileda Professional in Etis d.o.o., predstavnik za profesionalne pralne stroje Miele. Poleg podjetji pa je svoje znanje predala tudi ga. Metka Žitnik, medicinska sestra, higieničarka in kot smo slišali, še veliko več. Ima namreč ogromno izkušenj in znanja na področju institucionalne higiene, ki je koristno za vsak dom upokojencev in socialno varstveni zavod.

Na samem dogodku smo obravnavali naslednje teme:

– vključevanje v trajnostni sistem,
– predstavitev gostitelja MGC Bistrica in dobra praksa sodelovanja z zunanjo higieničarko ga. Metko Žitnik
– pranje perila in obvladovanje stroškov,
– pomen standardov: sredstva za obvladovanje bolnišničnih okužb,
– predpriprava pomivanja posode.

Verjamemo v znanje in izkušnje in predajanja tega vsem, ki jim koristi pri njihovem delu. Tudi v prihodnje se bomo potrudili za še bolj strokovne in koristne teme.