Set za umivanje rok v industriji

12.05.2017

Kimijevi izdelki za roke s skrbno izbranimi dodatki zagotavljajo čistočo in nego ter zanesljivo zaščito kože pred izsušitvijo tudi pri zelo pogosti uporabi. Primerni so tako za osnovno umivanje in nego rok kot tudi za odstranjevanje trdovratnih nečistoč in neprijetnih vonjav. Tako lahko za svoje območje delovanja izberete izdelek, ki najbolj zadovoljuje vaše potrebe.

V ta namen imamo izdelke v 2L embalaži.  

SANY CITRO

Tekoče milo Sany citro temeljito očisti in odlično prekriva neprijetne vonjave po smradu. Nežno očisti in skrbi za vlažnost, mehkobo in prijeten vonj vaše kože. Vsebuje esencialna olja in betaine kokosovih olj, ki blagodejno vplivajo na kožo. Ph koži nevtralno. Dermatološko testirano.

PASTA ZA ROKE

Pasta za umivanje rok z dodanimi mikro zrnci je primerna za odstranjevanje srednje in trdovratne umazanije kot so maziva, nafta, zavorna tekočina, cement, rja, katran, bitumen, …. Je prijetnega vonja in vsebuje visoko kvalitetna in koži prijazna sredstva za čiščenje. Odstrani umazanijo do dna por in neguje kožo. Ne maši odtokov. Primerna je za uporabo v avtomobilski, gradben in kovinarski industriji, transportu, obrti.

PASTA SPECIAL

Specialna pasta za umivanje rok z dodanimi mikro zrnci je namenjena za odstranjevanje zelo trdovratne umazanije, kot so tar, tiskarske barve, smola, guma, lak,… s področja industrije barv, tiskarske in dekorativne industrije. Primerna tudi za uporabo v garažah in mehaničnih delavnicah. Je prijetnega vonja in vsebuje visoko kvalitetna in koži prijazna sredstva za čiščenje, ki ne mašijo odtokov.

PODAJALNIK

Za natančno odmerjanje in stroškovno učinkovito rabo vam je na razpolago sistem za doziranje.