Ustanovljena Raziskovalno razvojna skupina Kimi

18.06.2020
Raziskovalno razvojna skupina KIMI

Izdelki in storitve Kimi so plod lastnega razvoja

V podjetju Kimi d.o.o. smo zelo ponosni, da so naši izdelki in storitve plod lastnega razvoja. Z letošnjim letom smo na tem področju naredili še korak naprej in ustanovili Raziskovalno razvojno skupino KIMI, vpisano v register Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS. V družbi inovativnih podjetij bomo tako naše razvojne potenciale še dodatno nadgrajevali. V skupino so vključeni strokovnjaki s področji kemije, kemijske tehnologije, razvoja materialov in okolja. Več podatkov je na voljo v bazi SICRIS.

 

Stremimo k vpeljavi inovativnih izdelkov in storitev

Raziskovalno razvojna skupina Kimi je ustanovljena s ciljem, da stremi k vpeljavi inovativnih izdelkov in storitev, ki predstavljajo najnovejše rešitve na področju celovite ponudbe za vzdrževanje vrhunske higiene. Naše osrednje vodilo je, da rezultate raziskav in razvoja v čim večji meri, ter čim hitreje prenesemo v prakso, kar je ključnega pomena za dolgoročen razvoj podjetja ter konkurenčno prednost na trgih.

 

Sodelovanje v Raziskovalno razvojni skupini KIMI

Ustanovitev lastne raziskovalne skupine nam odpira vrata na področju sodelovanja pri nacionalnih in mednarodnih javnih razpisih, ter v razvojno naravnanih projektih (povezava z univerzami in inštituti, inovacijski vavčerji, podjetniški konzorciji in inkubatorji, …).

Vabimo vse zainteresirane, ki bi želeli kot partnerji sodelovati z nami.
Za informacije se obrnite na vodjo raziskovalno razvojne skupine KIMI, dr. Matejo Hočevar, na kontaktni mail: mateja.hocevar@kimi.si.