Podpora izobraževalnim aktivnostim na Fakulteti za zdravstvene vede Maribor

13.06.2019

V mesecu maju smo imeli ponovno priložnost sodelovati s Fakulteto za zdravstvene vede v Mariboru, ki veliko da tudi na neobvezna dodatna izobraževanja. Z veseljem smo bili del teh pomembnih družabno-izobraževalnih dogodkov, ki prispevajo k višji motivaciji za študij in družbeni odgovornosti.

Eden zanimivejših dogodkov je bil na temo temeljnih postopkov oživljanja, pri katerem so sodelovali tudi gorski reševalci, Slovenska vojska in prostovoljni gasilci. Študenti, dijaki, osnovnošolci in vsi mimoidoči so se lahko preizkusili v oživljanju ali spoznali, kako je, ko te iz visokogorja rešuje gorski reševalec.

Na fakulteti je potekala tudi že 11. študentska konferenca s področja znanstvenih ved z mednarodno udeležbo pod geslom Raziskovanje študentov zdravstvenih ved prispeva k zdravju in razvoju sodobne družbe. Na konferenci so lahko študenti vseh fakultet predstavili svoja raziskovalna dela na področju zdravstva.

11. študentska konferenca s področja znanstvenih ved

V podjetju KIMI se navdušujemo nad vsakršnimi izobraževalnimi dogodki, ki so odraz motiviranosti in ambicioznosti študentov, saj verjamemo, da so prav oni temelj prihodnosti v zdravstvu.