Podjetje
Čisto. Profesionalno. Kimi.

Predani tradiciji

Naše podjetje deluje že od leta 1971. Majhno družinsko podjetje se je razvilo v uspešno družbo z več kot 65 zaposlenimi. Dejavnost smo z leti in pridobljenimi izkušnjami dopolnjevali. Tako danes ponujamo podporo v vseh fazah uvajanja in izvajanja celovite higiene. Delujemo na področjih razvoja in proizvodnje lastnih izdelkov, razvoju unikatnih rešitev za naročnika in njihovo uvedbo. Vse aktivnosti podpiramo z močnimi poprodajnimi aktivnostmi, svetovanjem in izobraževanjem. V paleti naših naročnikov so velike kuhinje, restavracije, hoteli, industrijski obrati, šole, vrtci, bolnišnice, zdravstveni domovi, pralnice, trgovinski sistemi, živilski obrati in še bi lahko naštevali.

Bogate izkušnje in prepoznan potencial naših strokovno usposobljenih in motiviranih zaposlenih nas umeščajo med vodilne ponudnike na področju celovite profesionalne higiene tako v Sloveniji kot tudi v širši regiji.
Spoznamo se na svoj posel
in razumemo vašega


Svoje poslanstvo razumemo širše kot vzdrževanje higiene. Naročnikom želimo zagotoviti več, želimo jim poenostaviti življenje in poslovanje. Pomagamo jim ustvariti čisto in varno okolje za njihove zaposlene in njihove kupce, varovance ali goste. To dosežemo tako, da poslušamo, prepoznamo in se odzivamo na unikatne higienske potrebe vsakega posameznega naročnika.