PodjetjeČisto. Profesionalno. Kimi.
Dolgoletne izkušnje

Do izjemnosti ne vodijo bližnjice. Desetletja predanega dela so prinašala vedno nove izzive. Narekovala so inovativnost pri razvoju novih in prilagojenih unikatnih rešitev, vzpostavitev dolgoročnih odnosov s partnerji, nenehno spremljanje trendov in potreb ter izobraževanje in tehnološki napredek. Novi projekti nas spodbujajo k poglabljanju znanj, ki jih prenašamo na zaposlene in druga področja našega delovanja.


Napredne rešitve

Prepričani smo, da na področju profesionalne higiene ni prostora za povprečnost. Zato si pri svojem delu postavljamo najvišje cilje. Ponašamo se z vrhunsko prodajno svetovalno ekipo in dovršenim sistemom poprodajnih aktivnosti. Razvili smo najsodobnejšo informacijsko podporo NaSvet, s katero boste lahko skrb za higieno prepustili strokovnjakom. Ponosni smo na linijo čistil Ecolabel, ki so naš doprinos k zelenemu jutri. Razvili smo napredno linijo čistil CLP free, ki je posebej prijazna do uporabnikov. S tehnologijo pranja pri nizkih temperaturah našim partnerjem omogočamo varčno rabo virov in odgovoren odnos do okolja.

Za boljši jutri

Trajnostni razvoj že vrsto let sodi med naše temeljne vrednote in zaznamuje naše celotno delovanje. Z razumevanjem in uvedbo elementov krožnega gospodarstva pripomoremo k trajnostnemu razvoju, svojo storitev pa smo z različnimi pristopi prilagodili tako, da pri tem aktivno sodelujete tudi sami.


Skupaj smo močnejši

Zagotavljamo več kot vzdrževanje vrhunske higiene. Storitev prilagodimo vašemu poslovanju in ga s svojim znanjem in podporo poenostavimo. Prepoznamo unikatne higienske potrebe in vam pomagamo ustvariti čisto in varno okolje za zaposlene, goste, kupce ali varovance. Tako lahko vi svojo pozornost posvečate razvoju svoje dejavnosti. Ponosni smo, da med svoje partnerje štejemo številne hotele, restavracije, velike kuhinje, bolnišnice, zdravstvene domove, šole in vrtce, industrijske obrate, pralnice, trgovinske sisteme, živilske obrate in še mnoge druge.