POZIV DRŽAVI – oskrba občin, civilne zaščite, gasilcev in drugih ključnih organizacij

26.03.2020

Kot največji slovenski proizvajalec dezinfekcijskih sredstev in drugih nujno potrebnih profesionalnih čistil za zagotavljanje ustrezne higiene prostorov, se zavedamo svoje vloge in odgovornosti v dani situaciji. Zato se v dneh, ko je večina Slovenije doma v karanteni, trudimo proizvesti vse ključne proizvode. Z dezinfekcijskimi sredstvi oskrbujemo bolnice, zdravstvene domove, domove upokojencev, druge socialne zavode in organizacije, ki morajo nujno delovati.

Vendar pa brez pomoči države ne zmoremo zbirati vseh potreb in distribuirati dezinfekcijskih sredstev na vse naslove znotraj  posameznih občin. Zato smo na državno pisarno Ministrstva za javno upravo Republike Slovenije naslovili poziv (TUKAJ) za pomoč pri koordinaciji in zbiranju vseh potreb znotraj posameznih občin.

Poziv objavljamo javno v želji, da se zadeve pričnejo realizirati in da potrebna logistika steče takoj, saj je v teh dneh čas ključnega pomena.

Hvala in ostanimo zdravi. Ekipa KIMI

 

PREBERITE TUDI:

Higiena in dezinfekcija rok je preventiva pred okužbo s koronavirusom

Za vas smo pripravili uporabne video nasvete in plakate o preventivinih ukrepih pred okužbo s koronavirusom, vljudno vabljeni k OGLEDU.