Kimi v boju s koronavirusom

19.03.2020

Pomen slovenske proizvodnje v kriznih časih – Kimi v boju s koronavirusom

V teh dneh se zdi, da je Slovenija obstala. Še dva tedna nazaj se nam je zdelo nemogoče, da bomo v trgovine hodili z maskami in zaščitnimi rokavicami, da bo razkužilo za roke postalo del naše vsakdanje osebne opreme.
Kimi je slovensko podjetje s tradicijo, ki je na trgu s kvalitetnimi izdelki prisotno že 49 let. Celovita ponudba za vzdrževanje vrhunske higiene in sredstva za dezinfekcijo rok in površin so naš zaščitni znak. V teh napornih dneh epidemije novega koronavirusa se je izkazalo, kako pomembna je domača proizvodnja. Naše podjetje je družbeno odgovorno, saj vse napore in moči usmerjamo v proizvodnjo kakovostnih razkužil za potrebe slovenskih bolnišnic in zdravstvenih ustanov. Z ekipo predanih delavcev in razvojnih strokovnjakov nam to uspeva. Vsak dan znova se z veliko požrtvovalnostjo zaposlenih in dobaviteljev trudimo priskrbeti surovine in embalažne komponente, da lahko zagotovimo nemoteno proizvodnjo. V proizvodnji in delovnih procesih smo poskrbeli za zaščitne ukrepe, da lahko naši zaposleni varno proizvajajo izdelke, ki varujejo vas – predvsem pa najbolj ranljive – tiste ki potrebujejo bolnišnično oskrbo.

Poleg oskrbe slovenskega trga z dezinfekcijskimi sredstvi za roke in površine, nemoteno zagotavljamo tudi pogodbene partnerje z izdelki za vzdrževanje higiene, še posebno pozornost pa namenjamo bolnišnicam ter domovom starejših, kjer skrbimo za higieno v kuhinjah, pralnicah perila in v objektih.

V upanju, da vsi ostanemo zdravi vam tudi ekipa Kimi sporoča – ostanite doma in ravnajte odgovorno! V teh dneh se zdi, da je res vse obrnjeno na glavo – zato stopimo skupaj tako, da se držimo narazen!

Ekipa Kimi

 

PREBERITE TUDI:

Higiena in dezinfekcija rok je preventiva pred okužbo s koronavirusom

Za vas smo pripravili uporabne video nasvete in plakate o preventivinih ukrepih pred okužbo s koronavirusom, vljudno vabljeni k OGLEDU.