Celovita storitev za hotelirje in vrhunska hotelska kozmetika

01.07.2020
hotelska kozmetika

VIII. konferenca Združenja hotelirjev Slovenije je pred vrati. Veselimo se, da vam bomo tudi letos, kljub hotelirjem neprijaznim okoliščinam, predstavili naše inovativne storitve in vrhunske izdelke, ki jih naši partnerji s področja hotelirstva že dobro poznate. Ponudbo storitev in izdelkov smo prilagodili trenutnim razmeram.

 

Program celovite higiene za hotelirje

V ekipi Kimi se vedno trudimo, da vam zagotovimo veliko več kot vzdrževanje vrhunske higiene. Našo storitev popolnoma prilagodimo vašemu poslovanju in ga s svojim bogatim znanjem in napredno digitalno vodeno podporo  poenostavimo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj prepoznamo unikatne higienske potrebe in vam tako pomagamo ustvariti čisto in varno okolje za vaše zaposlene in hotelske goste.

V središču naše ponudbe je program celovite higiene. Tisti, ki nas poznate, veste da ne prodajamo le čistilnih sredstev, najdragocenejše, kar vam lahko ponudimo so:

  • naše izkušnje,
  • strokovnost ter
  • profesionalen in celovit pristop.

Le tako vam lahko omogočimo, da svojo pozornost posvetite razvoju svoje dejavnosti in ugodje vašim gostom.

 

Lasten profesionalni program izdelkov za hotelirje

Letošnje razmere v svetu in Sloveniji so nas vse nepričakovano privedle do tega, da smo morali ustaljene procese dela prilagoditi in spremeniti. V našem podjetju smo izkušnje, ki jih imamo pri obvladovanju bolnišničnih okužb prenesli na področje hotelirstva. Na letošnji konferenci vam predstavljamo širok nabor naših izdelkov, ki so plod lastnega znanja in lastnega razvojnega oddelka. Izdelki pokrivajo vsa področja higiene in oskrbe hotelskih gostov.

Razkužilo za roke DEZIKIM DERM – naš najbolj iskan izdelek leta

Higiena rok je osnova za zaščito sebe, bližnjih in za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni. Če na razpolago ni vode in mila, je najhitrejša in najučinkovitejša metoda razkuževanje rok. DEZIKIM DERM  svojo učinkovitost izkazuje z uspešno opravljenimi testi delovanja na mikroorganizme po evropskih EN standardih, ki so izvedeni v akreditiranih evropskih laboratorijih. To pomeni, da so rezultati testiranj takega laboratorija podvrženi preverjanju neodvisnega nadzornega organa ali da postopke izvaja v popolni skladnosti s posameznim standardom. Na ta način testiran izdelek zadošča določeni ravni kakovosti, varnosti in zanesljivosti.

Kakovostna razkužila vsebujejo tudi negovalna sredstva (D-pantenol, Vitamin-E, glicerin), ki preprečujejo« učinek izsušitve in kožo navlažijo in ji povrnejo mehkobo.  Kakovostno in koži prijazno razkužilo ima poleg testov učinkovitosti opravljene tudi dermatološke teste, ki zagotavljajo prijaznost izdelka do kože rok  in s tem varnost uporabnikov.

Razkužilo za roke Dezikim Derm
Razkužilo za roke Dezikim Derm

 

Vrhunska hotelska kozmetika ADA

Poleg lastnih izdelkov za profesionalno higieno, ki so plod lastnega razvoja, smo v svojo ponudbo vključili preverjeno vrhunsko hotelsko kozmetiko ADA. Prepričani smo, da če želite svojim gostom nuditi kvalitetno in cenovno ugodno kozmetiko, da so izdelki hotelske kozmetike ADA prava rešitev za vas. Izbira linij in pakiranj je velika, saj ponuja vse od klasičnih do prestižnih blagovnih znamk kot so BVLGARI, CHOPARD, ipd.

hotelska kozmetika ADA
Vrhunska hotelska kozmetika ADA

 

Dovršen sistem hotelske kozmetike Press & Wash
Je sistem, ki hotelirje vedno znova prepriča. Tako lahko svojim gostom nudite vrhunsko hotelsko kozmetiko ceneje, kot ste mislili. Širok izbor linij vam omogoča, da z izbrano linijo kozmetike svojo ponudbo izpopolnite, gostom pa omogočite popolno zadovoljstvo in prijetno izkušnjo. Pomembna novica v danih okoliščinah je, da gre za zaprt sistem, ki zagotavlja popolno higieno in varčno porabo.

 

Obrnite se na naše izkušene svetovalce za higieno

Uporabite naše strokovno znanje in bogate izkušnje. Cilj našega programa celovite higiene je zagotoviti visoko raven higiene, olajšati delo vašim zaposlenim, zagotoviti nadzor in preglednost, čim večje poenotenje uporabljanih izdelkov, vse skupaj pa s čim manjšim vplivom na okolje.

Za pomoč in več informacij se obrnite na naše izkušene svetovalce za higieno.